На уроках

Готовим дома!

kosta1 kotsa2kotsa3

Еда по-домашнему! Lukion ykköset kävivät kotitalousluokassa kokeilemassa, miltä Venäjä maistuu. 🙂 Resepteissä ohjeistus oli suomeksi, mutta ainekset olivat venäjäksi. Kotiruoan kyytipoikana olivat tee sekä venäläinen kotikalja, kvas.

Mainokset

2 thoughts on “Готовим дома!

  1. Kivaa, että opettaja jaksaa järjestää tällaista toimintaa myös lukiossa! Ja kiitos siitä, että jaatte kokemuksianne muiden kanssa. Jospa vielä ottaisitte kuvan itse reseptista. Minulle jäi vähän epäselväksi, mitä varten nuo venäjänkieliset kortit oli.

    1. Hoh, tämä kommentti on jäänyt minulta täysin huomaamatta, pahoittelut viiveestä! Resepteissä valmistusohjeet olivat suomeksi, mutta tarvittavat raaka-aineet ja määrät oli ilmoitettu venäjäksi. Venäjänkieliset kuvakortit olivat siis mukana tukemassa unohtuneiden ruokasanojen muistamista ja uusien selvittämistä. Oli varsin mukava ja vauhdikas tunti, ja opiskelijoiden ilmeet mm. kvassia maistaessa olivat melko mieleenpainuvia. (: Koitan katsoa, jos reseptit vielä löytyisivät, en niistä erikseen kuvaa ottanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s